Behövde inte lägga tid eller energi på flyttstädning

God dag, god dag. Känn dig välkomnad till min blogg och det här inlägget som tyvärr inte ska handla om juridik eller ekonomi. Jag tänkte idag ta tillfället i akt och prata om ett företag som jobbar med bland annat flyttstäd i Kungsbacka. De heter Monikas Städ och hjälpte mig med städningen när jag skulle flytta i vintras, ni kan läsa mer här.

En flytt kräver mycket tid och energi från personen som flyttar, som i det här fallet är jag, det går åt mycket tid för själva flytten samtidigt som det tar tid att installera sig i sin nya bostad. Jag skulle i vintras flytta från en lägenhet till en annan, personligen tycker jag inte att det var särskilt jobbigt att packa och transportera mitt bohag utan det som var jobbigast var att fixa allt i den nya lägenheten. Ja som sagt var det inte jobbigt men jag kan inte sticka under stolen med att det tog mycket tid, jag fick inte all tid att riktigt räcka till. För att hinna med allt valde jag att anlita ett företag för hjälp med flyttstäd i Kungsbacka, de tog sig tiden till att städa min gamla lägenhet medan jag la min tid på min nya bostad. De la mycket fokus på noggrannheten så att städningen skulle gå igenom hos min hyresvärd, utöver sitt noggranna jobb arbetade de även på väldigt effektivt så att det inte skulle ta för lång tid. Jag är jättenöjd över deras jobb och att jag anlitade dem för det, utan dem hade det blivit tufft att få ihop allting. Min förhoppning är att ni tycker om det här inlägget, trots att det är lite annorlunda i jämförelse med att jag brukar skriva om ekonomi och juridik. Min tanke var helt enkelt att tipsa er om det här företaget och deras tjänster inom flyttstäd i Kungsbacka.